Inici » La Càtedra Cervera imparteix el Curs de música ampliant les mesures de seguretat
La Càtedra Cervera imparteix el Curs de música ampliant les mesures de seguretat

La Càtedra Cervera imparteix el Curs de música ampliant les mesures de seguretat

Cervera va viure, dilluns 12 de juliol, la quarta jornada de la Càtedra Emili Pujol amb l’arribada d’una nova tongada d’alumnes. Enguany, les disciplines s’han esponjat en diversos dies per no acollir els 111 alumnes inscrits al mateix moment i repartir la seva arribada i assistència al llarg de deu jornades.

D’aquesta manera, el mestratge de guitarra ha finalitzat i s’ha donat pas a nous instruments com la flauta travessera, l’oboè, el clarinet i el contrabaix.
Per garantir els protocols de seguretat arran de la Covid 19, els alumnes i professors de vent -que evidentment s’han de treure la mascareta per tocar l’instrument- han passat un test d’antígens abans d’impartir la classe.
De la mateixa manera, les classes s’han repartit en diferents grans espais de Cervera com el Conservatori, l’Auditori o l’església de Sant Joan Degollat.

Enllaç de la notícia al TN Comarques de TV3.


El Festival de Música viu set concerts de diferents formats i estils

El proper concert del Festival té lloc dimecres 14, a les 22 hores, al Paranimf amb el programa “Els tresors de la música de cambra per a corda”.

Abans però, el dimarts a les 20 hores, els amants dels concerts també podran assistir a l’actuació del final de curs dels alumnes de contrabaix, que tindrà lloc l’església de Sant Joan Degollat.

La Càtedra Cervera inclou el Curs, el Festival i la Fira de Lutiers i es perllongarà fins el proper 19 de juliol.

Informació aportada pel Servei de Premsa de la Càtedra Cervera.