Inici » L’Orquestra Andreví i la Banda de Cervera actuen a Alemanya
L’Orquestra Andreví i la Banda de Cervera actuen a Alemanya

L’Orquestra Andreví i la Banda de Cervera actuen a Alemanya

Entre els dies 29 de juny i 5 de juliol la Banda de Cervera i l’Orquestra Andreví del Conservatori de música han estat d’intercanvi a Oldenburg, una ciutat Alemanya de més de 160.000 habitants, on han realitzat diversos concerts.

Després d’un viatge amb avió i autocar fins arribar a la localitat, els alumnes han estat allotjats a les cases de les famílies alemanyes. També hi ha hagut temps per la rebuda a l’Ajuntament, assajos amb l’orquestra de la ciutat que els acollia, així com temps lliure, una flashmob i concerts a Driver i a l’impactant Teatre de l’òpera d’Oldenburg. Uns concerts realment interessants tant per la motivació de tot l’alumnat, així com per l’espectacularitat de veure més d’un centenar de músics damunt de l’escenari.

La tornada de l’intercanvi serà entre els dies 25 i 30 d’octubre a Cervera, on es durà a terme el concert el proper 29 d’octubre.

Sens dubte ha estat la darrera activitat d’aquest curs i una de les més esperades, ja que la cohesió de grup que s’aconsegueix amb aquestes sortides i les ganes de créixer i fer-ho bé sempre ajuden tant artísticament com de germanor entre tot l’alumnat del Conservatori de Cervera.

Informació i imatge aportat per Santi Riu (Conservatori de Cervera).