Inici » L’empresa de tendals i tancaments Protend s’instal·la al CEI Cervera
L’empresa de tendals i tancaments Protend s’instal·la al CEI Cervera

L’empresa de tendals i tancaments Protend s’instal·la al CEI Cervera

El regidor de Promoció Econòmica, Ramon Augé, ha lliurat a Francesc Bosch, de la firma Protend, les claus del mòdul 3 del Centre d’Empreses Innovadores de Cervera, on instal·larà l’oficina i un espai d’exposició.

Protend és una empresa especialitzada en tendals i tancaments per a llar i/o negocis. Ofereix un ampli ventall de productes i varietat en tendals, pèrgoles, tancaments de PVC i alumini (portes, finestres, balconeres…), mosquiteres, portes seccionals i enrotllables comercials, i mampares de bany.
A més de realitzar la instal·lació, amb els seus complements i automatismes, també ofereix el servei de manteniment. 
Des de la seva nova seu a Cervera dona servei, principalment, a les comarques de la Segarra, l’Urgell i el Pla d’Urgell, tot i que també porta a terme projectes a tot Catalunya i més lluny.

El regidor de Promoció Econòmica, Ramon Augé, ha donat la benvinguda a la nova empresa, li ha ofert el suport de la Paeria, a través del CEI Cervera, i li ha desitjat “èxits en aquesta nova etapa i nou projecte empresarial”. 

Protend ocuparà el mòdul 3, que ha deixat lliure l’empresa creadora de vídeojocs Dabadu Games, que acaba els tres anys del termini de permanència al CEI Cervera.


El Centre d’Empreses Innovadores té tots els mòduls ocupats

El CEI Cervera està ubicat al polígon industrial de la ciutat, en una nau de l’antiga Lear, on es van habilitar set mòduls de 60 m2 per a nous negocis. A més també compta amb un vuitè mòdul que es troba a l’històric edifici del Sindicat de Cervera.

L’objectiu del CEI és potenciar i millorar el teixit industrial i empresarial de la ciutat i comarca donant suport, sobretot, a les persones que inicien la seva activitat i que a més aportin innovació, generin riquesa i ocupació al territori. La gestió de l’equipament i l’assessorament empresarial va a càrrec de la Paeria de Cervera. 

Actualment el CEI Cervera acull les següents empreses: Dance Arts Studio, Associació Subaquàtica de Cervera, Dàlit Natura SLU, Europe Dental Lab, Nexian, Skyrun, Protend i Escala Solar, situada al Sindicat. 

Les empreses disposen dels mòduls durant un termini de tres anys per començar i desenvolupar la seva activitat.