Inici » L’Aula de Llengua comença les classes del tercer trimestre oferint un curs més de català
L’Aula de Llengua comença les classes del tercer trimestre oferint un curs més de català

L’Aula de Llengua comença les classes del tercer trimestre oferint un curs més de català

L’Aula de Llengua de Cervera ha iniciat les classes del tercer trimestre dels cursos de català per a adults no catalanoparlants. Aquest trimestre, a causa de l’increment d’alumnat dels últims mesos i gràcies a un nou acord entre la Paeria de Cervera i l’Aula, es pot oferir un curs més de català.

Així doncs, a partir d’ara, s’oferiran tres cursos cada trimestre.

Els tres cursos que acabem d’arrancar són un Bàsic 1 virtual, un curs Inicial presencial i un curs EP!2 presencial, que es tracta del segon mòdul del curs EP!1 que ja vam realitzar el trimestre passat. Els cursos es realitzen tant en horari de matí com de tarda.

El cursos Inicial i EP!2 continuen presencialment i al Conservatori, on ens vam traslladar ja durant el primer trimestre, ja que així disposem d’unes instal·lacions més grans que ens permeten poder mantenir les mesures generals de seguretat i salut durant la Covid-19.

Es tracta de tres cursos trimestrals diferents. El primer, es tracta del curs Inicial, adreçat a alumnes que volen aprendre expressions quotidianes i frases molt simples per poder interactuar d’una manera senzilla en converses molt bàsiques. El segon, anomenat Ep! 2 Escolta i parla, és un curs pioner d’expressió oral adreçat principalment a persones adultes no alfabetitzades o amb poc bagatge acadèmic amb l’objectiu que puguin resoldre les necessitats bàsiques de la vida quotidiana en català, però que ja han cursat el primer mòdul (EP!1). I, el tercer curs, és un Bàsic 1 virtual, el qual consta de tres graus (bàsic 1, bàsic 2, bàsic 3), que s’aniran cursant de manera progressiva durant aquest curs i el vinent.

El cursos estan organitzats pel Consorci per a la Normalització Lingüística, SCC de la Segarra, amb la col·laboració de la Paeria de Cervera, l’Aula de Llengua de Cervera.

Informació i imatge aportat per l’Aula de Llengua de Cervera.
Cervera, 12 de maig de 2021.