Inici » L’arribada de la fibra òptica al polígon ja és una realitat
L’arribada de la fibra òptica al polígon ja és una realitat

L’arribada de la fibra òptica al polígon ja és una realitat

El polígon industrial de Cervera ja compta amb el servei de fibra òptica, una demanda llargament reivindicada per part de les empreses de la zona industrial del municipi.

La fibra òptica al polígon industrial de Cervera ha arribat en un moment clau ja que les mesures contra la pandèmia de la Covid-19 han provocat uns augments considerables de trànsit d’Internet. La connectivitat s’ha convertit en un bé de primera necessitat per donar resposta a les noves necessitats econòmiques i socials.

La connexió per fibra òptica, a més de permetre més velocitat d’accés a internet, també obre a les empreses la possibilitat d’accedir a un conjunt de serveis que els permetin incrementar la productivitat, reduir els costos de les relacions comercials, augmentar la seguretat de les comunicacions, etc. En definitiva, el servei de fibra òptica ha d’ajudar a millorar el treball i la competitivitat de les indústries instal·lades al polígon industrial de Cervera, impulsar el teixit econòmic del municipi i facilitar el desplegament de nous serveis.

El desplegament de la fibra òptica al polígon industrial de Cervera ha anat a càrrec de BonÀrea Telecom.  La Regidoria de Promoció Econòmica de la Paeria ha col·laborat amb aquesta operadora a donar a conèixer el servei a les empreses.


Altres millores al polígon industrial

D’altra banda, en els darrers dies, des de la Paeria de Cervera s’ha treballat en el desbrossament i la neteja d’algunes de les parcel·les buides i carrers del polígon.

La millora dels serveis i de la imatge ha d’ajudar a atraure noves empreses al municipi.

Cal recordar que Cervera té actualment set polígons industrials, que ocupen una superfície d’aproximadament un milió de metres quadrats. Tots aquests polígons estan situats estratègicament al costat dels principals eixos de comunicacions: A-2, que uneix Barcelona i Lleida, i la C-25 (Eix Transversal), cap a la frontera francesa.

Cervera, 30 de novembre de 2020.