Inici » L’Aquelarre de Cervera, en una xerrada al Centre de cultura popular La Violeta
L’Aquelarre de Cervera

L’Aquelarre de Cervera, en una xerrada al Centre de cultura popular La Violeta

El centre La Violeta, al barri de Gràcia de Barcelona, va organitzar la xerrada “Aquelarre de Cervera”, a càrrec de Mireia Brandon, regidora de Festes i Aquelarre, Polítiques Feministes i LGTBI+ de la Paeria; Berta Rubió, del grup de percussió femení Band Tokades; i Oriol Prat, del Ball de Diables de Cervera Carranquers.

Berta Rubió i Oriol Prat hi van participar en representació del Consell Assessor de l’Aquelarre, tal com es va acordar en la darrera reunió d’aquest ens, el passat 3 de juny.

La xerrada, organitzada pel Centre de cultura popular la Violeta, va tenir lloc a la seva seu, al barri de Gràcia, el dimarts 13 de juliol, dins de la programació d’activitats per donar a conèixer i promoure la cultura popular i tradicional del país.

Es va presentar la festa de l’Aquelarre, amb una introducció del seu origen, fa més de 40 anys, i una explicació de les activitats de cultura popular i tradicional que el converteixen en la gran Festa del foc i la música de les Terres de Ponent el darrer cap de setmana d’agost.