Inici » Ja està operativa l’aplicació mòbil del Punt de Voluntariat Local
Ja està operativa l’aplicació mòbil del Punt de Voluntariat Local

Ja està operativa l’aplicació mòbil del Punt de Voluntariat Local

El Punt de Voluntariat Cervera/Segarra és un servei impulsat per la Regidoria de Ciutadania, Acció Social i Salut amb l’objectiu de fomentar el voluntariat entre el conjunt de la ciutadania i oferir suport a les entitats locals.

Per fomentar el treball en xarxa entre les entitats i la ciutadania disposa de la web voluntariat.cervera.cat i ara també d’una aplicació mòbil.

L’aplicació, desenvolupada per Marc Celeiro, es pot descarregar des dels següents enllaços:
https://play.google.com/store/apps/details?id=cat.cervera.voluntariat (Android)
https://apps.apple.com/app/punt-de-voluntariat/id6449407457 (iOS i iPadOS).

Des de l’aplicació, les persones interessades poden consultar la llista de projectes de voluntariat disponibles i contactar directament amb les entitats per concretar la seva participació. De la seva banda, les entitats es poden registrar i anunciar el conjunt de voluntariats que ofereixen.

Punt de Voluntariat Cervera/Segarra

És un servei comarcal que informa i assessora tant a les entitats sense ànim de lucre del territori com a les persones que estan interessades a fer voluntariat. La missió és fomentar l’associacionisme i el voluntariat mitjançant la promoció i el suport a les entitats per fomentar el treball en xarxa. A més, s’ofereixen altres serveis vinculats a l’assessorament tècnic, l’acompanyament o la formació de les entitats i de les persones voluntàries, la promoció dels espais de participació del teixit associatiu i actuacions de reconeixement del voluntariat.

Està inclòs en el Contracte Programa 2022-2025 entre el Consell Comarcal de la Segarra i el Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya, tot i que el servei està gestionat directament per la Paeria.