Inici » Inscripcions als tallers de l’Aquelarret
Inscripcions als tallers de l’Aquelarret

Inscripcions als tallers de l’Aquelarret

Del 22 al 26 d’agost els infants podran fer tallers per dissenyar disfresses, aprendre a tocar el tabal a ritme de festa o sobre el món geganter i les xanques, per convertir-se en autèntics éssers de l’infern i participar en la cercavila de l’Aquelarret el dissabte 27 d’agost.

Els tallers es faran del dilluns 22 al divendres 26 d’agost, entre les 6 i 2/4 de 8 de la tarda. Hi podran participar infants a partir de 4 anys.
Les inscripcions estan obertes i caldrà realitzar el pagament mitjançant targeta de crèdit. En cas de germans, caldrà fer una inscripció per a cada infant. Les places són limitades i aniran per ordre d’inscripció. Podeu veure informació detallada i fer les inscripcions clicant aquí.

Una vegada realitzada la inscripció es contactarà amb la família per tal de confirmar la plaça al taller seleccionat. Per tant, es necessita el nom i cognoms del pare/mare/tutor o tutora i el telèfon mòbil i correu electrònic de contacte.

En cas d’aforament complert, es proposarà la participació en un altre taller o bé el retorn dels diners.

 

La cercavila de l’Aquelarret

El dissabte 27 d’agost tindrà lloc la cercavila, que començarà a les 6 de la tarda, i en la qual participaran els nens i nenes del tallers, la Colla infantil del grup de percussió Bombollers, la Tarasca de Cervera, la Colla infantil del Ball de Diables de Cervera “Carranquers”, el Ball de diables infantil de Torredembarra, la Vibrieta de Tarragona i el Grup de Geganters i Grallers de Cervera.
La sortida serà de la plaça Universitat i aquest any, com a novetat, anirà fins a la plaça Major, seguint un recorregut molt més semblant al de dissabte a la nit d’Aquelarre.

A 2/4 de 8 l’Aquelarret arribarà a la plaça Major, on serà rebut per l’Astarot Júnior, i es faran els lluïments dels diferents grups i l’escumada final. En aquell punt, també com a novetat, es farà un espectacle a càrrec de l’Escola de Teatre de Cervera “La Caserna”.