Inici » Indicacions de les visites al cementiri per Tots Sants
Indicacions de les visites al cementiri per Tots Sants

Indicacions de les visites al cementiri per Tots Sants

L’actual situació de pandèmia de Covid-19 obliga les autoritats competents a adoptar mesures preventives i de control per protegir la salut i la seguretat de la ciutadania en totes les activitats en què hi pugui haver una concentració de persones.

Una d’aquestes activitats que properament tindrà lloc és la visita als cementiris del municipi durant la festivitat de Tots Sants.

Seguint les indicacions del Procicat, la Paeria recomana que es realitzin les visites de manera esglaonada, especialment al cementiri de Cervera, evitant concentracions de persones principalment el diumenge 1 de novembre.

Per aquest motiu s’amplia l’horari d’obertura del cementiri de Cervera, que estarà obert de les 9 a les 18 hores, de manera ininterrompuda, entre els dies 22 d’octubre i 3 de novembre.

També s’adoptaran altres mesures com l’establiment de recorreguts d’entrada i sortida, amb la senyalització corresponent perquè les persones no es trobin en sentits oposats; s’intensificarà la neteja i desinfecció de les instal·lacions; hi haurà dispensadors de gel hidroalcohòlic a l’entrada; i serà obligatori l’ús de la mascareta.

Es demana la col·laboració de la ciutadania per seguir les indicacions de la senyalització dins del recinte i del personal habilitat, especialment en les visites dels dies 31 d’octubre i 1 de novembre.

La Parròquia de Cervera comunica que la missa del dia 2 de novembre en memòria dels difunts es farà a l’església de Santa Maria, a les 12 hores. Habitualment es feia al mateix cementiri, però enguany es trasllada a la parròquia, seguint també les recomanacions del Procicat.

Cervera, 29 d’octubre de 2020.