Inici » Ginestà oferirà un concert a Cervera dins dels actes de la Festiuada
Ginestà oferirà un concert a Cervera dins dels actes de la Festiuada

Ginestà oferirà un concert a Cervera dins dels actes de la Festiuada

El grup de pop folk Ginestà actuarà per primera vegada a Cervera, dissabte 24 de juliol, a les 20 hores, a la plaça de cal Racó, dins de la programació cultural i festiva de la Festiuada 2021.

Ginestà és una banda liderada pels germans Júlia i Pau Serrasolsas, que expliquen històries quotidianes mitjançant la música pop, la cançó protesta i el folk català.

Han guanyat dos premis Enderrock: per votació popular al Millor disc de cançó d’autor per l’àlbum “Ginestà” i  Premi Cerverí a la millor lletra en català per “Estimar-te com la terra”.

L’entrada al concert és gratuïta, però cal fer una reserva prèvia a https://app.mesacces.com/esdeveniment/4101

 

“Festiuada, moments d’art i marinada”

Després de la bona acollida de l’estiu passat, aquest any 2021 la Paeria de Cervera repeteix l’organització d’aquesta iniciativa cultural i festiva, que presenta una programació de més de 40 activitats els mesos de juliol i agost.

Es tracta d’activitats de petit format en diversos espais de la ciutat, la majoria a càrrec de grups, companyies i entitats locals.

El projecte va néixer i continua amb la finalitat de donar suport i promoure els grups locals i comarcals, tots ells d’un gran nivell artístic, oferir una programació festiva i cultural de qualitat i variada i, alhora, activar la vida econòmica de Cervera. Una clara aposta per la cultura i el turisme com a sectors clau per a la reactivació econòmica del municipi.