Inici » Fructífer intercanvi coral entre els conservatoris de Cervera i Igualada
Fructífer intercanvi coral entre els conservatoris de Cervera i Igualada

Fructífer intercanvi coral entre els conservatoris de Cervera i Igualada

Els cors de grau professional del Conservatori de Música de Cervera i el d’Igualada uneixen esforços aquest curs en un doble intercanvi per tal d’oferir dos programes ben contrastats. El primer es va dur a terme el dissabte 9 de març a l’Auditori Municipal de Cervera.

Amb el títol “Viatge per la música moderna” inclogué una part on la formació igualadina oferí obres de Raimon Romaní i Els Pets, entre altres, sota la direcció de Montserrat Roset i acompanyats de la pianista M. Jesús Martínez de Arenzana, mentre que el grup coral cerverí cantà un espiritual, així com obres d’Adele Adkins o del grup ABBA, dirigits per Núria Mas i amb Aran Sala com a solista. 

Un Auditori Municipal ple a vessar de públic, que gaudí amb les interpretacions que escoltaren, rebé ambdós grups conjunts amb un popular Tribute to Queen i un no menys conegut Omnia Vincit amor de Jerry Estes, amb l’acompanyament de Guillem Garcia, al piano; Javi Juanco, a la guitarra elèctrica; i Ricard Grau, a la bateria.

Fou, sens dubte, una bonica experiència musical per a tots els cantaires de grau professional que van participar en l’intercanvi i que durà els alumnes del Conservatori de Música de Cervera a actuar a la capital de l’Anoia el dimecres dia 20 d’aquest mateix mes, com a tornada de l’esdeveniment.
 

Informació aportada per Santi Riu (Conservatori de Cervera).