Inici » Èxit de la 1a edició del Festival de teatre Txafacarrers de Cervera
Èxit de la 1a edició del Festival de teatre Txafacarrers de Cervera

Èxit de la 1a edició del Festival de teatre Txafacarrers de Cervera

El Festival Txafacarrers va oferir, al llarg del dissabte 30 d’abril, tres espectacles en places i carrers de Cervera, amb una gran acollida per part del públic, que va omplir els aforaments previstos.

Els espectacles teatrals van anar a càrrec de Campi Qui Pugui, Circo La Raspa i Cia La Tal, tres companyies amb una trajectòria consolidada i d’èxit a nivell internacional.

Campi Qui Pugui va obrir el Festival, al migdia, amb l’espectacle itinerant “Rats!”. Va sortir de la plaça Universitat i va fer un recorregut per carrers i places del centre de la ciutat, acompanyats per un nombrós públic. 

A la tarda, Circo La Raspa va presentar l’espectacle de circ “Cataplum!”, que va omplir de públic la plaça del Sindicat.  Espectadors de totes les edats van gaudir de les habilitats circenses de la companyia. 

Posteriorment, els espectacles es van traslladar a la plaça Major, on va tenir lloc una doble funció de “Carilló”, de la Companyia La Tal. Un rellotge gegant va omplir l’espai de màgia i teatre per a tots els públics. 

 

El Festival Txafacarrers és una nova proposta organitzada per les Regidories de Cultura i Festes de la Paeria amb la finalitat d’atansar activats culturals i lúdiques multidisciplinàries a tota la ciutadania. Es complementa amb la rica oferta lúdica i cultural de la qual ja disposa Cervera. 

El Txafacarrers té com a director artístic Ivan Alcoba, actor cerverí amb més de 20 anys d’experiència en el teatre de carrer. 

La valoració d’aquesta primera edició és molt positiva i s’espera que el Festival tingui continuïtat i que es pugui ampliar a més dies i incloure totes les arts escèniques de carrer.