Inici » En marxa la 42a edició del Curs internacional de música de Cervera
En marxa la 42a edició del Curs internacional de música de Cervera

En marxa la 42a edició del Curs internacional de música de Cervera

El Curs de música de Cervera, el més veterà i amb més afluència de l’Estat espanyol, va iniciar, diumenge 16 de juliol, una nova edició, en què supera els 160 alumnes procedents de diversos punts de Catalunya, de l’Estat i altres països.

Enguany ha recuperat amb força els alumnes de procedència internacional. D’aquesta manera, s’han interessat pel Curs i han vingut expressament a Cervera estudiants de França, Noruega, Albània, Andorra, Egipte i Hongria.

En aquesta edició s’imparteixen classes de violí, viola, violoncel, contrabaix, guitarra, piano, flauta, oboè, clarinet, fagot, trompeta, trompa, trombó, saxo, banda i orquestra.

Per fer-ho possible, l’organització ha contractat 22 professors d’alt nivell i de diversa procedència, tots ells experts en el seu àmbit.

Un any més, es compta amb el reconegut director Manuel Valdivieso com a director de l’Orquestra i la banda que es formarà durant el curs.
Els alumnes podran gaudir de l’oportunitat de participar en els diferents concerts i audicions del Festival Internacional de Música.

Tota aquesta munió d’alumnes, professors i interessats en el món de la música, converteixen Cervera, del 16 al 23 de juliol, en l’epicentre d’aquest art.

El curs, juntament amb el Festival Internacional i la Fira de Lutiers, forma la Càtedra Cervera Emili Pujol.

Informació i imatge aportat per la Càtedra Cervera.