Inici » Els joves del Camp de Treball presenten el mural que han pintat a l’avinguda de l’Esport de Cervera
Els joves del Camp de Treball presenten el mural que han pintat a l’avinguda de l’Esport de Cervera

Els joves del Camp de Treball presenten el mural que han pintat a l’avinguda de l’Esport de Cervera

El paer en cap, Joan Santacana, i la regidora de Joventut, Meritxell Ramon, van assistir a la cloenda del Camp de Treball Nacional “Grafitis inclusius”, en què els joves participants van presentar el mural que han realitzat durant les dos setmanes que han estat al municipi.

El mural, que es troba a l’avinguda de l’Esport, just davant de la piscina coberta, ha estat supervisat per l’artista lleidatana Cristina Fernández de Juan. Representa diferents atletes olímpics de la Grècia clàssica però atenent a les múltiples diversitats que hi ha a la societat acompanyats de missatges posant en valor la igualtat d’oportunitats en l’esport escrits en més de 20 idiomes.

Tant el paer en cap, Joan Santacana, com la regidora de Joventut, Meritxell Ramon, es van mostrar molt satisfets amb la feina que han dut a terme els joves a Cervera i els van felicitar.

En l’acte, que va tenir lloc dijous 23 de juliol, la mateixa artista, Cristina Fernández de Juan, es mostrava molt satisfeta “amb el treball i les ganes que han demostrat els joves durant tots els dies que han treballat conjuntament”, motiu pel qual va agrair-los públicament la seva implicació.

Finalment, tant des la Regidoria de Joventut com també des de l’equip de monitoratge i l’entitat gestora, Quàlia, es mostren molt satisfets per tot el que han fet els i les joves participants en aquesta edició, així com també per la seva implicació en les tasques que han realitzat de col·laboració amb entitats socials, tenint en compte la delicada situació que estem vivint.

 

Camp de treball “Grafitis inclusius” a Cervera

Entre els dies 11 i 25 de juliol, quinze noies i quatre nois de 14 a 17 anys, provinents de tot Catalunya, participen al Camp de Treball Nacional de Joventut de Cervera. 
Els joves han fet intervencions d’art urbà sobre un mur de pedra de més de 200 metres a l’avinguda de l’Esport. Han pintat el mural dedicat a la igualtat, l’esport i la inclusió, temàtiques que van escollir els mateixos joves.
Pel que fa al vessant social, han participat en el dia a dia de les activitats que es fan a la Casa Dalmases i el Centre Ocupacional l’Espígol.
El Camp de treball ha estat organitzat per la Direcció General de Joventut i la gestió a càrrec de la cooperativa de lleure Quàlia.

Enllaç a la notícia a La Segarra TV.   

Cervera, 24 de juliol de 2020.