Inici » Els cicles de caminades de Cervera clouen la temporada
Els cicles de caminades de Cervera clouen la temporada

Els cicles de caminades de Cervera clouen la temporada

Aquesta setmana tenen lloc les últimes sortides de les caminades de marxa nòrdica “Posa’t en Marxa a Cervera”, que es fan cada dilluns a les 19.30 hores, i de les caminades urbanes “Camina i Fes Salut”, dels dimecres a la mateixa hora.

Les dos iniciatives comencen l’aturada d’estiu, amb la intenció de reprendre-les al setembre.

Les caminades són una proposta conjunta del Centre Excursionista de la Segarra, les Regidories d’Esports i Salut de la Paeria i el CAP Cervera. Tenen com a objectiu mantenir la població activa per tal que gaudeixi d’un òptim nivell de salut.

Els dilluns una vuitantena de persones han gaudit de la Marxa Nòrdica, mentre que els dimecres han estat una seixantena les que han seguit el cicle de caminades. Com a novetat, cal destacar que en les caminades de dimecres s’han fet dos grups d’intensitat diferent per tal de poder arribar al màxim públic possible. Ja no hi ha l’excusa de dir que van massa de pressa! Ara tothom pot trobar el seu lloc i venir a caminar els dimecres.

Per altra banda, els caminadors del cicle “Salut i Amistat” seguiran sense interrupció durant tota la temporada d’estiu. Aquestes caminades es fan els dimarts i dijous, amb punt de sortida a la plaça de Joan Salat a les 8 hores. Són obertes a tothom i es fan 4 km en 1 hora.