Inici » Els centres educatius de Cervera participen al Let’s Clean Up Europe!

Els centres educatius de Cervera participen al Let’s Clean Up Europe!

Del 28 d’abril al 17 de maig de maig els centres educatius de Cervera se sumen a la iniciativa Let’s Clean Up Europe 2024, que consisteix en accions de recollida de residus abocats en diferents espais naturals del municipi.

L’activitat serà possible gràcies al treball en xarxa dels centres, el Pla Educatiu d’Entorn de Cervera, els Serveis Municipals de la Paeria de Cervera i l’Àrea de Residus del Consell Comarcal de la Segarra. 

Els centres que hi participen i els espais que netejaran són els següents: 

Escola Jaume Balmes: alumnat de Cicle Inicial, al Parc Mas Duran; alumnat de tercer, la llera del riu Ondara fins a Sant Pere el Gros; de quart, l’entorn del Sindicat; cinquè, l’entorn de l’escola i el camí dels Pagesos; i sisè, entorn del carrer Guernika i camí de les Forques. 

Institut la Segarra: l’alumnat de 1r d’ESO netejarà tres espais: la zona esportiva i l’entorn de l’institut, el camí de la Cardosa fins al Clot de Sant Magí, i el carrer Sanaüja i voltants del camp de futbol.

Escola Les Savines: la comunitat educativa hi participarà actuant a la zona del Bosquet, el descampat del costat i la plaça de Jaume Magre. 

Institut Antoni Torroja: alumnat de 2n d’ESO actuaran en dos trams de les Muralles, del camí dels Pagesos als safaretjos i de la porta dels Pous als safaretjos. 

Escola Mn. Josep Arques: l’alumnat de 4t, al parc infantil dels Bombers i el voral de la via del tren; el de 5è, l’entorn de l’escola i el passeig de l’Estació; i 6è, la llera del riu Ondara fins a Fiol.

El Centre Ocupacional l’Espígol també s’afegeix a les jornades i faran neteja oberta a la ciutadania dels voltants de la Caserna i a Ciutat Jardí.

 

Les actuacions promogudes pel Centre Ocupacional l’Espígol i per l’Institut La Segarra, el divendres 10 de maig, a partir de les 10 hores, seran obertes a la participació de la ciutadania. A resta d’actuacions hi participarà la comunitat educativa de cada centre. Podeu consultar el cartell amb les dates i horaris.


Let’s Clean Up Europe!
és una acció comuna a tot Europa per conscienciar sobre la quantitat de residus que llencem de forma incontrolada a la natura i promoure accions de sensibilització a través de la recollida d’aquests residus abocats il·legalment als boscos, platges, marges de rius, etc.