Inici » Els alumnes de 1r de Nivell elemental del Conservatori interpreten “La Vaca Sofia”
Els alumnes de 1r de Nivell elemental del Conservatori interpreten “La Vaca Sofia”

Els alumnes de 1r de Nivell elemental del Conservatori interpreten “La Vaca Sofia”

El passat 21 de juny, a l’Auditori Municipal, es va estrenar “Sofia, la vaca que estimava la música”, un conte musical per a narrador i orquestra, que ara també es pot veure al canal de Youtube del Conservatori de Música de Cervera.

Els alumnes de 1r de nivell elemental van formar part d’una producció amb adaptació i direcció artística de Xavier Hidalgo, direcció musical de Maria Esther Vega i Ester Brescó, i direcció tècnica de Marc Castellà.

Tot un desplegament al servei d’un projecte pedagògic i un espectacle on es combinà música, teatre, audiovisuals i molta creativitat.

La riquesa pedagògica del projecte va promoure diferents concerts per a grups escolars el mateix 21 de juny i per a les famílies el dia 22.

La història posa èmfasi en valors com la perseverança, la superació i l’acceptació dels altres i ha servit d’eix vertebrador d’aquest gran projecte.

Des de fa més de deu anys, el Conservatori segueix una línia metodològica on s’inclou el treball amb instrument dins l’aula de llenguatge. Els fruits d’aquesta feina s’han fet visibles a la ciutat a través d’iniciatives com “Un dia de conte” i darrerament amb produccions de format propi.

Una gran feina i fantàstica experiència per a tots els alumnes participants i que ara també podreu veure a partir del canal Youtube del Conservatori de Música de Cervera: https://www.youtube.com/watch?v=ICzlO7bAnqM