Inici » Els alumnes de l’Aula de Llengua assisteixen a una visita guiada a la Biblioteca de Cervera
Els alumnes de l’Aula de Llengua assisteixen a una visita guiada a la Biblioteca de Cervera

Els alumnes de l’Aula de Llengua assisteixen a una visita guiada a la Biblioteca de Cervera

Aquesta setmana els alumnes dels nivells Inicial, Bàsic 1 i Bàsic 2 de l’Aula de Llengua de Cervera han realitzat una visita cultural a la Biblioteca comarcal Josep Finestres. Per a molts d’ells ha estat tot un descobriment ja que fins ara desconeixien els diferents serveis que ofereix aquest equipament.

La visita, que ha durat aproximadament una hora per grup, ha servit per localitzar la biblioteca i recórrer-ne les instal·lacions, aprendre nocions bàsiques sobre l’organització dels llibres, conèixer les diferents activitats culturals que s’hi organitzen com els Clubs de lectura per a infants, joves i adults. A més, al final de la visita, s’han fet el carnet gratuït i han utilitzat el servei de préstec emportant-se llibres, jocs de taula i algun DVD cap a casa.

Cal destacar la importància del foment de la lectura en les visites per crear nous lectors i millorar les capacitats lectores i els coneixements en català. També s’ha de destacar la rellevància que pren aquest aspecte en els cursos de català per a adults no catalanoparlants, ja que se’ls mostra un espai on poden trobar amb facilitat eines i recursos per seguir amb l’aprenentatge de la llengua.

Informació i imatge aportat per l’Aula de Llengua de Cervera.