Inici » Els actes de dissabte a la nit de l’Aquelarre es retransmetran en directe per Lleida TV i en streaming
Els actes de dissabte a la nit de l’Aquelarre es retransmetran en directe per Lleida TV i en streaming

Els actes de dissabte a la nit de l’Aquelarre es retransmetran en directe per Lleida TV i en streaming

La Paeria de Cervera i Lleida TV han arribat a un acord per a la retransmissió de l’espectacle de l’Aquelarre i el concert d’El Diluvi, que es faran dissabte 28 d’agost, a partir de les 21.15 hores.

Aquests actes es podran veure en directe per Lleida TV i també es podran seguir per Internet des de la web www.lleidatv.cat.


Les activitats de l’Aquelarre 2021 es faran en un únic espai, cal Racó, i amb un aforament molt limitat, de 320 persones, per poder complir amb la normativa vigent del Procicat.

La limitació de l’aforament a 320 localitats ha fet que moltes persones s’hagin quedat sense entrades per a les activitats de dissabte a la nit a l’Aquelarre. Les localitats es van exhaurir divendres 20 d’agost al matí pel sistema de reserva presencial que es va habilitar a la plaça Major.

Per donar resposta a totes les persones que es van quedar sense entrada i també per arribar a tot el públic potencial de Cervera, les Terres de Lleida i arreu, la Paeria de Cervera ha arribat a una acord de col·laboració amb Lleida TV per a les retransmissions.

Segons la regidora d’Aquelarre, Mireia Brandon, “les limitacions per la Covid-19 fan que la gestió del dia a dia sigui molt complexa en general i, en concret, en esdeveniments tan populars com l’Aquelarre”. Mireia Brandon afegeix que “som conscients que molta gent s’ha quedat sense entrades i per això es retransmetran aquests actes en directe”.