Inici » Els abonaments de l’ATM permeten viatjar en transport públic per l’Àrea de Lleida a preus molt reduïts
Els abonaments de l’ATM permeten viatjar en transport públic per l’Àrea de Lleida a preus molt reduïts

Els abonaments de l’ATM permeten viatjar en transport públic per l’Àrea de Lleida a preus molt reduïts

La Paeria de Cervera forma part de l’Autoritat Territorial de la Mobilitat (ATM) de l’Àrea de Lleida, que a través del sistema tarifari integrat ofereix a la ciutadania la possibilitat d’utilitzar els diferents mitjans de transport (autobús i tren) amb una sola targeta i preus més reduïts.

L’ATM Àrea de Lleida ofereix una àmplia gamma de títols adaptats a les diferents necessitats de mobilitat:

T-MES: títol personalitzat que permet fer un nombre il·limitat de desplaçaments durant 30 dies consecutius a la primera validació.

T-10: títol multipersonal i horari que permet fer 10 desplaçaments.

T-10/30: títol unipersonal i horari que permet fer 10 desplaçaments durant 30 dies consecutius a la primera validació.

T-50/30: títol unipersonal i horari que permet fer 50 desplaçaments durant 30 dies consecutius a partir de la primera validació.

T-12: títol personalitzat per a infants de 4 a 12 anys, que permet viatges il·limitats i gratuïts dins la mateixa zona que resideixi el nen o nena.

Els principals avantatges dels títols integrats són els descomptes en els preus dels bitllets i que es poden adquirir tant els d’una sola zona provincial com de dues.

Per exemple, amb la targeta T-10 de dues zones (10 viatges no personalitzats), el viatge de Cervera a Lleida només val 1,55 euros; o amb la T-10 d’una zona, els viatges integrats a la mateixa comarca de la Segarra costen 1 euro.

La Paeria de Cervera, com a integrant de l’ATM, fa una aportació anual de 9.000 euros per al funcionament d’aquest consorci interadministratiu, que coordina el sistema de transport públic de viatgers a Ponent.

Segons el regidor de Mobilitat, Jordi Pons, a la Paeria “també disposem d’un punt de venda i informació, i fem difusió dels avantatges que ofereixen els abonaments amb la finalitat de potenciar l’ús del transport públic en la mobilitat per la comarca de la Segarra i les Terres de Ponent”.

 

La Paeria de Cervera, punt de venda i informació de l’ATM de l’Àrea de Lleida

El primer punt de venda i informació fora de la ciutat de Lleida que va implantar l’ATM fou el de Cervera.

Està situat als baixos de la Paeria, a l’Oficina d’Atenció al Públic, on es poden adquirir les targetes d’abonament de tots els viatges integrats en autobús i en tren, recarregar-les, consultar el saldo, emetre rebuts de recàrrega i fins i tot canviar de tipus de targetes.

Obert de dilluns a divendres, de 9 a 14 hores.

A Cervera també es poden trobar els següents punts de venda:
-Llibreria Cucafera (avinguda Catalunya, 25).
-Estanc Gasol (carrer Victòria, 2).
-Estanc Minguell (carrer Santa Anna, 25).
-Estanc Castelló (avinguda Guissona, 24).

 

Per a més informació sobre tots els viatges integrats a l’Àrea de Lleida podeu consultar la web www.atmlleida.cat i el telèfon d’atenció als usuaris 900 106 848.