Inici » El Sindicat de Cervera acull la presentació de l’Associació de Productors de la Segarra
El Sindicat de Cervera acull la presentació de l’Associació de Productors de la Segarra

El Sindicat de Cervera acull la presentació de l’Associació de Productors de la Segarra

El divendres 1 de setembre va tenir lloc l’acte de presentació de l’Associació de Productors Agroalimentaris de la Segarra, una nova agrupació d’elaboradors artesans de la comarca que té la seva seu a l’espai CIPPA del Sindicat de Cervera.

A la presentació els van acompanyar el paer de Cervera, Jan Pomés, i el tinent d’alcalde i president del Consell Comarcal de la Segarra, Ramon Augé, que els van encoratjar a tirar endavant els seus projectes. 

L’acte va cloure amb un sopar, a la plaça del Sindicat, a base de productes elaborats a la comarca pels mateixos artesans. L’Associació està formada per productors artesans de melmelades, embotits, cerveses, formatges, oli, fruits secs i safrà de diferents pobles de la Segarra.

 

Associació de Productors Agroalimentaris de la Segarra

Agrupa la major part dels productors artesans de la comarca de la Segarra que vetllen per la qualitat i l’autenticitat dels seus productes. Una bona part són també productors agraris que venen de forma directa o en circuit curt els seus productes als consumidors.

Amb la seva activitat contribueixen a avançar en un desenvolupament rural sostenible i responsable, i ajuden a mantenir viva i dinàmica una agricultura, una ramaderia i una producció alimentària artesanes, de qualitat, de proximitat, naturals i/o ecològiques.

Per assolir aquests objectius impulsen i fan difusió de la marca que els identifica: “Producte de la Segarra”.

Poden trobar més informació de l’associació, els productes que elaboren i comprar-los a la web www.deliciesdelasegarra.com.