Inici » El projecte Villorvina Adventure s’emporta el Premi Emprenedoria Jove
El projecte Villorvina Adventure s'emporta el Premi Emprenedoria Jove

El projecte Villorvina Adventure s’emporta el Premi Emprenedoria Jove

La 19a edició del certamen ha atorgat el primer premi a Sergi Villorvina, de Sant Guim de Freixenet; el segon a Quim Digon, de Torrefeta i Florejacs; i el tercer ha estat per a Marc Llorens, de Cervera.

La seu de l’Oficina Jove de la Segarra ha acollit una nova edició de l’entrega de premis del concurs Emprenedoria Jove, una iniciativa promoguda des de l’Oficina Jove per incentivar els menors de 35 anys del territori a impulsar projectes d’autoocupació i de generació de llocs de treball.

L’acte de lliurament de la 19a edició del Premi Emprenedoria Jove va tenir lloc dilluns 20 de desembre, a les 14 hores. Dies abans a la mateixa Oficina Jove de la Segarra, es reuniren els diferents membres del jurat per tal de valorar els projectes presentats a l’edició del Premi d’Emprenedoria Jove d’aquest 2021.

A l’acte hi van assistir el president del Consell Comarcal, Francesc Lluch; la consellera comarcal de l’Oficina Jove, Canòlich Fàbregas; i el regidor de Promoció Econòmica a la Paeria de Cervera i conseller a l’oposició al Consell Comarcal, Ramon Augé. També les tècniques de l’Oficina Jove.

En aquesta 19a edició hi van participar un total de sis iniciatives d’Emprenedoria Jove, entre les quals es van repartir tres premis.
Per unanimitat del jurat es va atorgar el primer premi, valorat en 
1.000 euros, que atorga el Consell Comarcal de la Segarra, a l’emprenedor santguimenc Sergi Villorvina Canela, amb un total de 95 punts, pel projecte “Villorvina Adventure“, dedicat al transport de bicicletes i assistència en ruta, amb el principal objectiu d’aconseguir la satisfacció dels usuaris oferint la Segarra com a producte turístic amb la captació de clients a través de les xarxes socials.

El segon premi, de 800 euros, que atorga la Paeria de Cervera, es va atorgar a l’emprenedor Quim Digon Nadal (de la Morana), amb 74 punts, per “El molí del Vidal”, projecte d’horticultura ecològica, de temporada i venda de proximitat.

Finalment, el tercer premi, de 500 euros, que atorga el Consell Comarcal de la Segarra, fou per a l’emprenedor de Cervera Marc Llorens Guim, amb 71 punts, per un projecte de fotografia i gravació aèria amb drons i producció audiovisual.

El certamen compta amb la col·laboració de la Paeria de Cervera i la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya.

Informació i imatges aportat pel Consell Comarcal de la Segarra.