Inici » El Programa Reallotgem cedeix el primer habitatge a Cervera
El Programa Reallotgem cedeix el primer habitatge a Cervera

El Programa Reallotgem cedeix el primer habitatge a Cervera

La Paeria, a través de l’Oficina Local d’Habitatge, ha gestionat la captació d’un pis de titularitat privada a Cervera, que ha posat a disposició de l’Agència d’Habitatge de Catalunya per allotjar-hi una família en situació d’emergència econòmica i social.

La signatura del contracte i el lliurament de les claus del pis a la família va tenir lloc dilluns 8 de novembre al mateix habitatge. 

La família beneficiària fou a proposta de l’equip dels Serveis Socials Bàsics que actuen a Cervera, atès que s’estaven en un habitatge que no reunia les condicions òptimes per viure-hi i a més tenien pendent un judici per desnonament. La Mesa d’Emergència i  l’Agència d’Habitatge de Catalunya van resoldre favorablement el cas. 

A causa de la manca d’habitatges adients de propietat de l’Agència, des de l’Oficina Municipal de la Paeria es va captar un pis de titularitat privada i es va posar a disposició de l’Agència d’Habitatge de Catalunya per al Programa Reallotgem. 

Aquest és el primer habitatge que se cedeix al municipi de Cervera, i també el primer de tota la demarcació de Lleida, dins del Programa Reallotgem.

Segons el paer en cap i regidor de Ciutadania, Acció Social i Salut, Joan Santacana, “des de la Paeria, juntament amb la resta d’administracions implicades, hem actuat per donar resposta a la necessitat d’una família del municipi de disposar d’un habitatge digne”.

 

Programa Reallotgem

L’Agència d’Habitatge de Catalunya impulsa l’arrendament d’habitatges de propietat privada que estiguin buits per poder-hi allotjar persones en situació d’emergència econòmica i social.

També inclou habitatges amb persones que ja hi siguin residents i que, per motius de desnonament imminent, se’ls pugui oferir un lloguer al mateix habitatge, o en algun d’alternatiu que s’adeqüi a la unitat de convivència.

Si teniu un habitatge en propietat i voleu donar-li un ús social, l’Agència de l’Habitatge us el pot arrendar. Per a les gestions necessàries, podeu contactar amb l’Oficina Local d’Habitatge de la Paeria, a la plaça Major, 18; al telèfon 973 53 00 25, o al correu .