Inici » El Ple de la Paeria designa els membres de les meses electorals del 28M
El Ple de la Paeria designa els membres de les meses electorals del 28M

El Ple de la Paeria designa els membres de les meses electorals del 28M

El Ple de la Paeria de Cervera va celebrar una sessió extraordinària, dimecres 3 de maig, en què es va efectuar el sorteig per designar els membres de les meses a les eleccions municipals del 28 de maig.

Les persones escollides (titulars i suplents) rebran personalment la notificació al seu domicili.

A les properes eleccions municipals, el diumenge 28 de maig, hi haurà 8 taules repartides en 5 col·legis electorals: baixos de la Paeria (1 taula), escola Jaume Balmes (2), escola Josep Arques (2), antiga caserna (1) i institut La Segarra (2).

 

Al Ple del dimecres 3 de maig es van aprovar per unanimitat els dos punts de l’Ordre del dia i una moció: 

La pròrroga dels convenis de col·laboració entre l’Agència de l’Habitatge de Catalunya i la Paeria de Cervera relatius al Programa i la borsa de mediació per al lloguer social d’habitatges l’any 2023.
Els convenis tenen l’objectiu d’impulsar la prestació dels serveis d’assessorament i gestió en matèria d’habitatge pel que fa a diverses tasques que són competència de la Generalitat de Catalunya. Preveu aportacions econòmiques de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya a la Paeria de Cervera per la prestació d’aquests serveis.

L’augment del 2,5% de les retribucions del personal de la Paeria i el Conservatori Municipal de Música de Cervera d’acord amb la Llei de Pressupostos Generals de l’Estat 2023.

La moció presentada per la Taula Sociosanitària per aconseguir l’increment de les places d’assistència pública al centre de dia i les residències de Cervera.
En aquest sentit, es demana la Generalitat de Catalunya l’increment mínim d’una plaça pública més per any i institució a partir del 2023.

El desenvolupament d’aquests dos punts i la moció es pot es pot veure al canal de Youtube de la Paeria.