Inici » El jove cerverí Pol Bosch assumeix la direcció artística de l’Aquelarre 2023
El jove cerverí Pol Bosch assumeix la direcció artística de l’Aquelarre 2023

El jove cerverí Pol Bosch assumeix la direcció artística de l’Aquelarre 2023

L’Aquelarre de Cervera arriba aquest any amb la direcció artística renovada. El jove cerverí Pol Bosch assumeix l’encàrrec de donar forma a l’espectacle de l’edició d’enguany de la festa sota el paraigua de la companyia local Alea Teatre.

La nova direcció agafa el relleu d’Albert Parra, que havia assumit aquesta tasca durant els darrers deu anys.

El Pol és escolta i està implicat en el teixit associatiu i cultural de Cervera, especialment en les nits del teatre, els titelles de Dimecres de Cendra o els pastorets irreverents Santa Innocència. 

Amb la continuïtat de la implicació de la companyia Alea Teatre en l’espectacle de dissabte a la nit, un dels puntals del certamen, es garanteix la professionalitat de l’espectacle.
A més, la renovació de la direcció artística en mans de Pol Bosch també és garantia del relleu de la direcció artística de la festa.

 

Aquesta setmana s’ha celebrat el Consell Assessor d’Aquelarre que, juntament amb la Regidoria d’Aquelarre, ja fa setmanes que treballen per donar forma a l’edició de 2023 i ben aviat s’anunciaran més novetats.
L’edició d’enguany, que se celebrarà del 25 al 27 d’agost, tornarà a omplir els carrers de la capital de la Segarra de foc, música i bruixes.