Inici » El Festival de Pasqua posa a la venda les entrades anticipades
El Festival de Pasqua posa a la venda les entrades anticipades

El Festival de Pasqua posa a la venda les entrades anticipades

El certamen musical cerverí, que tindrà lloc del 30 de març al 8 d’abril, ha activat el sistema de venda d’entrades anticipades a través del web festivalpasqua.cat. Les entrades per als 15 concerts programats es poden adquirir amb més d’un 20% de descompte.

Com és habitual, la compra anticipada està bonificada amb diversos avantatges.
Un dels més destacats és el descompte de més d’un 20% en el seu preu, ja que dels 18 euros dels concerts de vespre a taquilla, es passa a 14 euros si es fa la compta anticipada pel web. Paral·lelament, també es poden adquirir de forma anticipada les entrades pels concerts de matí per només 6 euros.

També s’han posat a la venda els abonaments al Festival, per tant, els interessats a assistir a més d’un concert poden escollir l’adquisició d’un abonament, que els permetrà veure tots els concerts del certamen per només 70 euros, la qual cosa suposa un 40% de descompte.
També hi ha abonaments específics per gaudir dels concerts de vespre per només 55 euros. Els concerts matinals també tenen el seu propi abonament, el qual permet gaudir de dos concerts diferents per tan sols 10 euros.

En aquesta edició, l’organització renova els acords amb diverses entitats i organitzacions com el Carnet Jove, el Club TRESC i diversos mitjans de comunicació, entre d’altres, per oferir descomptes entre els seus abonats. També gaudeixen d’importants bonificacions el col·lectiu “Apropa Cultura”, els majors de 65 anys i les famílies monoparentals i/o nombroses. Cal recordar que les diferents opcions de descompte (entrada anticipada o a través d’aquestes rebaixes amb entitats o subscriptors de mitjans) no són acumulables entre elles.


Aposta contundent per acostar la música clàssica catalana als més joves

En aquesta política de fer accessible la música clàssica catalana a totes les capes de la societat, el Festival de Pasqua també vol fer una especial atenció als més joves. Per aquesta raó, els concerts de vespre tindran un preu de només 6 euros per als menors de 18 anys i de 2 euros en el cas dels concerts matinals.

El certamen referent de la música clàssica catalana tindrà lloc del 30 de març al 8 d’abril amb 10 produccions musicals diferents que es concretaran en 15 concerts. Hi haurà diverses estrenes absolutes en un festival dedicat a Pau Casals i a altres compositors catalans que van patir l’exili per diferents motius.

El Festival de Pasqua, organitzat per la Paeria de Cervera, és un punt de trobada pel sector de la música clàssica a Catalunya i un aparador de la música clàssica que es fa a Catalunya.

Informació aportada pel Servei de Premsa del Festival de Pasqua.