Inici » El Festival de Pasqua de Cervera es farà via “streaming”
El Festival de Pasqua de Cervera es farà via "streaming"

El Festival de Pasqua de Cervera es farà via “streaming”

El Festival de música clàssica catalana manté les mateixes dates i la programació, però sense públic i amb els concerts emesos per Internet via “streaming”.

La Paeria de Cervera té com a una de les seves prioritats en aquest període tan complicat arran de la pandèmia, la protecció de la cultura i dels seus artistes, ja que són un dels béns essencials de la nostra societat.

Per aquesta raó, d’acord amb les noves restriccions sanitàries provocades per la Covid 19 i d’acord amb la normativa vigent, s’ha decidit seguir amb la programació del Festival de Pasqua, però amb una sèrie de modificacions importants.

Es faran tots els concerts, però en comptes que es puguin veure de forma presencial, seran retransmesos íntegrament via streaming en alta qualitat a través del web del Festival de Pasqua i sense públic. D’aquesta manera, es podrà continuar gaudint de tots els espectacles programats en aquesta 10a edició del certamen. Les dates del Festival es mantenen igual (del 14 al 22 de novembre), però hi haurà alguns canvis en els horaris.

L’aposta de la Paeria no només s’enfoca al fet que el públic pugui viure els millors concerts de música clàssica catalana, sinó que també es té la ferma voluntat que els diversos artistes que hi participen puguin continuar treballant i mostrant el seu art a la seva audiència. Per la Paeria, la protecció dels artistes i de la seva obra és una tasca irrenunciable i, en aquesta temps de pandèmia, les institucions públiques també han d’estar al costat d’un dels sectors més delicats.

L’organització retornarà directament les entrades a aquelles persones que les havien adquirit de forma anticipada.

El Festival de Pasqua, organitzat per la Paeria de Cervera, és un punt de trobada pel sector de la música clàssica a Catalunya i un aparador de la música clàssica que es fa a Catalunya.

Enllaç a la web del Festival amb les novetats i la programació. 

Cervera, 30 d’octubre de 2020.