Inici » El Festival de Pasqua amplia els abonaments
El Festival de Pasqua amplia els abonaments

El Festival de Pasqua amplia els abonaments

El certamen musical cerverí, que tindrà lloc del 30 de març al 8 d’abril, posa en marxa nous abonaments per facilitar encara més l’assistència als concerts de l’esdeveniment de referència de la música clàssica catalana.

Els interessats a assistir a més d’un concert poden escollir l’adquisició d’un abonament que els permetrà veure tots els concerts del certamen per només 70 euros, la qual cosa suposa un 40% de descompte sobre el preu de cada concert de forma individual.

A la vegada, enguany s’afegeix un nou abonament específic per gaudir dels concerts de vespre per només 55 euros. Els concerts matinals també tenen el seu propi abonament, el qual permet gaudir de dos concerts diferents per tan sols 10 euros.

Entrades anticipades ja a la venda

A més dels abonaments, des del web del Festival de Pasqua (festivalpasqua.cat) també ja es poden adquirir les entrades anticipades.

Com és habitual, la compra anticipada està bonificada amb diversos avantatges. Un dels més destacats és el descompte de més d’un 20% en el seu preu, ja que dels 18 euros dels concerts de vespre a taquilla, es passa a 14 euros si es fa la compta anticipada pel web. Paral·lelament, també es poden adquirir de forma anticipada les entrades pels concerts de matí per només 6 euros.

En aquesta edició, l’organització renova els acords amb diverses entitats i organitzacions com el Carnet Jove, el Club TRESC i diversos mitjans de comunicació, entre d’altres, per oferir descomptes entre els seus abonats.
També gaudeixen d’importants bonificacions el col·lectiu “Apropa Cultura”, els majors de 65 anys i les famílies monoparentals i/o nombroses. Cal recordar que les diferents opcions de descompte (entrada anticipada o a través d’aquestes rebaixes amb entitats o subscriptors de mitjans) no són
acumulables entre elles.

Aposta contundent per acostar la música clàssica catalana als més joves

En aquesta política de fer accessible la música clàssica catalana a totes les capes de la societat, el Festival de Pasqua també vol fer una especial atenció als més joves. Per aquesta raó, els concerts de vespre tindran un preu de només 6 euros pels menors de 18 anys i de 2 euros en el cas dels concerts matinals.

El certamen referent de la música clàssica catalana tindrà lloc del 30 de març al 8 d’abril amb 10 produccions musicals diferents que es concretaran en 15 concerts. Hi haurà diverses estrenes absolutes en un festival dedicat a Pau Casals i a altres compositors catalans que van patir l’exili per diferents motius.
El Festival de Pasqua, organitzat per la Paeria de Cervera, és un punt de trobada pel sector de la música clàssica a Catalunya i un aparador de la música clàssica que es fa a Catalunya.

Informació aportada pel Servei de Premsa del Festival de Pasqua.