Inici » El Conservatori, present a la Trobada de clarinets del Vendrell
El Conservatori

El Conservatori, present a la Trobada de clarinets del Vendrell

El dissabte 18 de març va tenir lloc la Trobada de Clarinets que va aplegar, al Vendrell, més d’un centenar d’estudiants de tot Catalunya, entre els quals els de l’Aula de clarinet del Conservatori de Cervera.

La Trobada de clarinets va aglutinar més d’un centenar de clarinetistes de les Escoles de Música Pau Casals del Vendrell, de Barcelona, Sant Cugat, Piera, l’Ametlla de Mar, Hostalets de Pierola i Vandellós-l’Hospitalet de l’Infant, a més del CEM Cal Maristany, els Instituts Oriol Martorell i Menéndez Pelayo de Barcelona i els conservatoris de Cervera, Vila-seca i Terrassa.

Els alumnes de clarinet del Conservatori cerverí, amb la professora Marta Augé, gaudiren d’una jornada musical i lúdica envoltada de tradicions. Culminà l’acte un concert a l’Auditori de l’Escola Municipal de Música Pau Casals del Vendrell, on actuaren els cent clarinetistes interpretant
la tradicional occitana Debatz ma finestro, Els Plens (de la Patum), el Ball de l’Àliga de Cervera amb arranjament de Marta Augé, la Jota de la Fatarella, El Turuta i la popular vendrellenca L’amigo.
I en una segona part, i acompanyats pel Cor de veus blanques i el Cor Petit Estel, interpretaren plegats El Cant dels ocells i l’Himne del Vendrell, amb lletra de Gemma Ventura i música de Carlota Baldrís.
Una trobada que, conjuntament amb els tallers, la visita cultural i els assajos feu possible la coneixença de clarinetistes d’arreu del país en una jornada ben vistosa.


Informació i imatge aportat per Santi Riu (Conservatori de Cervera).