Inici » Cervera organitza una exitosa Festa de la Música

Cervera organitza una exitosa Festa de la Música

El passat dimarts 11 de juny va tenir lloc, per segon any consecutiu, la Festa de la Música a Cervera, a la qual van ser presents professorat, alumnat, famílies i petits encuriosits per la música.

Malgrat el mal temps, es va poder dur a terme a dins de la Universitat i al Paranimf, on va aplegar moltes nois i noies, infants i famílies. Els més petits van poder provar tots els instruments que s’ensenyen al Conservatori. Realment interessant i atractiu per als qui no havien provat mai cap instrument i per tenir una prèvia als estudis que es duen a terme al centre. Un motiu més per ensenyar l’activitat que es desenvolupa al centre, apropar-la a la gent de Cervera, afavorir la tria d’instrument i iniciar la motivació interpretativa entre els infants.

A més, diverses formacions van mostrar el seu treball -des dels acordions, guitarres, saxos, orquestra o percussió-. Finalment, els alumnes de primer de nivell elemental van interpretar una adaptació del “Llibre de la Selva” de Rudyard Kipling i que amb el nom “La Selva Cerverina” els va dur a ser intèrprets i protagonistes, sota la direcció de Guillem García i Ester Brescó i la narració d’Aurora Matías i Míriam Cortada.

Així doncs, exitosa nova edició de la Festa de la Música, on tota la comunitat educativa mira d’apropar-se a les noves generacions i al centre de la ciutat.

Informació aportada per Santi Riu (Conservatori de Música de Cervera).