Inici » El Conservatori de Música de Cervera presenta una nova nadala
El Conservatori de Música de Cervera presenta una nova nadala

El Conservatori de Música de Cervera presenta una nova nadala

L’aula d’improvisació i creació musical del Conservatori de Cervera, sota la supervisió de Jordi Castellà, presenta la nadala “Un Nadal per a Tothom”.

Un Nadal per a Tothom: https://youtu.be/LugbwKYTJRY

Els joves estudiants de música fan un cant a l’optimisme per viure un “Nadal diferent”, un “Nadal de veritat” i un “Nadal per a Tothom”.

La proposta visual es basa en la suma de diversitats com a representació del col·lectiu. En l’enregistrament hi participen, a part dels mateixos alumnes, mares, pares, familiars i exalumnes del centre. Cal destacar que el projecte segueix la trajectòria de treballs anteriors com “Fem Nadal” i “Nadal sense neu”, que a dia d’avui, sumen més de seixanta mil reproduccions a Youtube.

“Un Nadal per a Tothom” s’estrena a Internet el divendres 10 de desembre, a les 19 hores, i des de llavors es podrà escoltar a les principals plataformes digitals com Youtube, Spotify i Apple Music, entre altres.

La lletra i música han estat a càrrec d’Aina Serrano, Aleix Bisbe, Anabel Bobet, Anastasia Mostishko, Andreu Puig-Gròs, Anna de la Rica, Aran Sala, Bàrbara Torres, Ferran Segués, Jordi Castellà, Judit Farré, Maria Andrawis, Maria Basaraba, Mariona Ribalta, Mauri Royes, Núria Foix, Pol Grustan, Pol Lacueva, Queralt Solé, Ramon Moretó, Savina Encuentra i Sergi Escolà.

La idea original, arranjaments musicals i producció són obra de Jordi Castellà. I l’enregistrament i edició de vídeo és obra de Marc Castellà. També hi haurà la versió anglesa, a càrrec d’Adaia Flotats i Gerard Flotats.

Informació i imatge aportades pel Conservatori Professional i Escola de Música de Cervera.