Inici » El Conservatori de Cervera felicita el Nadal en sis concerts diferents
El Conservatori de Cervera felicita el Nadal en sis concerts diferents

El Conservatori de Cervera felicita el Nadal en sis concerts diferents

Atesa la situació sanitària de la Covid 19, el Conservatori de Música de Cervera va optar per fer diferents concerts, en lloc d’un de sol, per tal de mostrar les diverses agrupacions del centre.

El Paranimf de la Universitat i l’Auditori Municipal foren els escenaris on van anar tenir lloc fins a sis concerts.

El divendres es pogué escoltar en el primer concert el Grup de Percussió, dirigit per Aleydis Serra; l’Orquestra Britten, corresponent a la formació de nivell elemental i els dos primers cursos de grau professional, que dirigí Jordi Armengol; i els grups de cant coral de Nivell elemental, dirigits per Núria Mas.

També al Paranimf de la Universitat, però en un segon concert, la Banda, dirigida per Xesco Grau, i els grups de cant coral de grau professional i els de Música Vocal en el temps, dirigits per Núria Mas, foren els protagonistes.

Es clogué el divendres amb un tercer concert dedicat als grups de guitarres, dirigits per Xavier Gómez; al Cor de Projectes, dirigit per Jordi Castellà; i al grup d’improvisació, que interpretaren la nadala creada per ells, amb el nom “Un Nadal per a tothom”.

El dissabte al matí fou el torn dels pianistes en dos recitals que tingueren lloc a l’Auditori i on es pogué escoltar des del repertori més clàssic fins a diverses nadales, subratllant un arranjament del professor d’harmonia del centre Ramon Enric Pérez per a piano a quatre mans del popular Jingle Bells en una versió gairebé jazzística.

I a la tarda es clogué el darrer concert amb Els Assossegats, grup d’acordions dirigit per Sònia Peiró; els més menuts del centre cantant diverses nadales, dirigits per M. Ester Vega; i l’Orquestra Andreví, dirigida per Carles Gumí.

Un farcit punt i final musical de trimestre, tot i que la Covid no permeté les actuacions del Grup de Saxos i la Banda Piccola per diversos casos de confinament.

Esperem poder-los sentir a tots novament ben aviat.

Informació i imatge aportat per Conservatori Professional i Escola de Música de Cervera.