Inici » El Conservatori de Cervera estrena nou logotip per Santa Cecília
El Conservatori de Cervera estrena nou logotip per Santa Cecília

El Conservatori de Cervera estrena nou logotip per Santa Cecília

El Conservatori Professional i Escola de Música de Cervera s’han volgut sumar a la celebració de Santa Cecília, patrona dels músics. En aquesta ocasió, el centre ha optat, després d’una setmana d’audicions, per fer la inauguració del nou logotip, així com el rètol que llueix a l’entrada, el canvi d’il·luminació i la zona d’enjardinament.

La música, a càrrec del grup de saxos, ha servit per iniciar un acte on s’han aplegat alumnat, professorat i familiars.

El paer en cap, Joan Santacana, ha volgut “remarcar la figura de Santa Cecília i ha encoratjat els alumnes a aprendre aquest llenguatge universal, amb el qual podran expressar-se sempre a tot arreu”.

El regidor de Conservatori, Ramon Augé, també ha volgut “donar les gràcies als pares i alumnes del Conservatori per construir, amb l’esforç de tots, una de les grans icones de Cervera. Un centre reconegut arreu i per on han passat molts i molts infants i joves de Cervera, la comarca i comarques veïnes”.

La directora del centre, Estefania Balcells, ha subratllat que “malgrat que la pandèmia no va deixar celebrar el 40è aniversari del Conservatori com tots hauríem volgut, era un bon moment per canviar el logotip i la imatge corporativa, obra de Xavier Miret, i que té molt a veure amb l’evolució de les efes dels instruments de corda al llarg de la història. Ens referim a l’obertura que tenen els instruments de corda a la tapa i per on surt el so i que al llarg del temps ha anat canviant, passant de la rodona a la f més estilitzada mirant d’afavorir la qualitat sonora”.

Un acte que ha acabat amb dues cançons del grup de cant coral dels alumnes de quart de nivell elemental, abans de passar a un petit berenar amb coca i xocolata per tots els assistents.

Informació aportada pel Conservatori de Cervera.