Inici » El Conservatori de Cervera a La Marató de TV3
El Conservatori de Cervera a La Marató de TV3

El Conservatori de Cervera a La Marató de TV3

El grup de Música Vocal en el Temps, dirigit per Núria Mas i amb Jordi Castellà al piano, van participar a La Marató de TV3 dedicada a la Covid-19 des de la Seu Vella de Lleida amb la cançó “Tot anirà bé”, un tema solidari sobre el confinament.

Si bé és cert que el curs passat les aules dels centres educatius van estar insòlitament buides, durant el darrer trimestre l’activitat acadèmica no va aturar-se enlloc, tampoc al Conservatori de Cervera.
N’és una prova aquesta cançó, estrenada a Youtube, i que amb el títol “Tot anirà bé” vol transmetre un missatge d’esperança i optimisme en aquesta època incerta.
Aquesta activitat, realitzada en l’assignatura d’improvisació musical, va tenir una molt bona acceptació, no només per part dels mateixos alumnes, sinó també per part d’exalumnes del centre que van poder participar-hi. Tots ells, sota la supervisió de Jordi Castellà, van treballar no només en la composició sinó també en l’enregistrament.

D’aquesta manera el Conservatori de Cervera va posar el seu granet de sorra i es va fer present el diumenge al matí a TV3, en una petita entrevista a la directora del centre, Estefania Balcells, i amb un fragment de la cançó.

Podeu veure la intervenció en aquest enllaç a TV3.  

Informació i imatge aportat per Santi Riu (cap d’estudis del Conservatori de Música de Cervera).
Cervera, 21 de desembre de 2020.