Inici » El Conservatori clou el curs escolar en un Gran Teatre ple de públic
El Conservatori clou el curs escolar en un Gran Teatre ple de públic

El Conservatori clou el curs escolar en un Gran Teatre ple de públic

El Conservatori professional de música de Cervera va cloure oficialment el curs 2022-2023, el diumenge 18 de juny al Gran Teatre de la Passió, amb les actuacions dels grups i orquestres del centre i el lliurament d’orles a l’alumnat que ha acabat els estudis de grau professional.

Hi van actuar els grups de percussió -dirigit per Aleydis Serra-, el de saxòfons -dirigits per Jordi Sabater-, el grup de guitarres -dirigit per Xavier Gómez-, així com els grups de cant coral de nivell elemental i grau professional i el de Música Vocal en el pas del temps -dirigits per Núria Mas.
També s’hi afegiren l’Orquestra Britten -dirigida per Jordi Armengol- i les dues formacions més grans del centre -l’Orquestra Andreví i La Banda. Aquestes, que van ser dirigides per Carles Gumí, es desplaçaran fins a Oldenburg per realitzar un intercanvi d’aquests grans conjunts amb el conservatori d’aquesta ciutat alemanya, en la que serà la darrera activitat del curs.
El concert, que també comptà amb el nou paer en cap, Jan Pomés, tingué el moment emotiu en l’entrega d’orles als alumnes que enguany han acabat els seus estudis de grau professional al centre per part dels seus tutors.
Aquests llegiren un petit discurs explicant les seves vivències al centre, mencionant que el senten com una segona casa i donant gràcies a tot el professorat per haver-los transmès l’amor incondicional per la música. 

Informació aportada per Santi Riu (Conservatori de Cervera).