Inici » El Conservatori clou el curs amb cinc concerts

El Conservatori clou el curs amb cinc concerts

Entre els dies 7 i 16 de juny, el Conservatori de Música de Cervera ha organitzat els concerts de fi de curs, que van cloure amb el lliurament d’orles als 24 alumnes que han acabat enguany els estudis al centre.

El passat divendres 7 de juny l’Orquestra Britten, formada per nois i noies entre 11 i 14 anys i dirigida per Jordi Armengol, inicià el primer dels cinc concerts de final de curs. Hi ha hagut temps també perquè el divendres 14 el Cor de Projectes, dirigit per Jordi Castellà, i el grup de guitarres, dirigit per Xavier Gómez, fessin la seva mostra en un concert a l’Auditori Municipal. A més, el dissabte 15 el cor de grau professional del Conservatori, sota la preparació de Núria Mas, s’uní amb el cor de grau professional del Conservatori d’Igualada per cantar el “Rèquiem de Fauré” a l’església de Sant Agustí.  

I el diumenge 16, en un doble concert, les formacions corals, el combo, el grup de guitarres, les dues orquestres, el grup de percussió i la banda mostraren el nivell que han aconseguit aquest curs. Per rematar-ho hi hagué l’entrega d’orles a una promoció realment àmplia, ja que un total de 24 alumnes han acabat enguany els estudis al centre musical de Cervera i han rebut de la mà dels seus tutors la merescuda orla. 

Unes breus paraules seves i una sorpresa musical que ells mateixos van preparar van coronar un concert ple d’emoció i música.

Informació aportada per Santi Riu (Conservatori de Música de Cervera).