Inici » El conseller de Treball i Empresa, Roger Torrent, visita Cervera
El conseller de Treball i Empresa

El conseller de Treball i Empresa, Roger Torrent, visita Cervera

Roger Torrent va realitzar la seva primera visita institucional a Cervera, el divendres 24 de març, durant la qual es va trobar amb els representants polítics locals i comarcals i amb empresaris del municipi.

En primer lloc va visitar les instal·lacions del Centre d’Empreses Innovadores (CEI), on va mantenir una reunió de treball amb el paer en cap, Joan Santacana; els regidors Ramon Augé, Mercè Carulla, Roser Segura, Xavier Gras, Assumpció Creus i Joan Prat; el president del Consell Comarcal, Francesc Lluch, i el conseller comarcal Josep Esquerra. 

Des de la Paeria, entre altres, es va demanar ampliar el polígon industrial de Cervera per poder atraure empreses més grans al municipi. 

El conseller, que estava acompanyat pel director dels Serveis Territorials a Lleida, Vidal Vidal, es va comprometre a posar més facilitats a les empreses. 

Al CEI de Cervera va visitar algunes de les empreses que hi estan instal·lades. L’equipament, gestionat per la Regidoria de Promoció Econòmica, disposa de set mòduls per a persones emprenedores que inicien una activitat empresarial. En aquests moments hi desenvolupen la seva activitat sis empreses: el laboratori de pròtesis dentals Europe Dental Lab; el centre de submarinisme Makara Diving Center; l’acadèmia de dansa ADA; Atelier Creació, dedicada a retolació i creació de vinils; Skyrun, a la roba esportiva d’alt rendiment; i Protend, a tendals i tancaments.
El CEI Cervera està ubicat al polígon industrial de la ciutat, en una nau de l’antiga Lear, on es van habilitar set mòduls de 60 m2 per a nous negocis.

Posteriorment va visitar les instal·lacions de l’empresa Cortizo al polígon industrial, on fou rebut pel seu director d’expansió, Alen Fernández; el responsable de màrqueting, Javier Figueroa; i el gerent de la delegació de Cervera, Guifré Fabrés.
Cortizo, dedicada a la producció de sistemes d’alumini, té una planta a Cervera amb més de 60 llocs de treball. L’empresa, creada a Galícia, disposa de 9 centres productius, 31 delegacions, entre les quals Cervera, i presència a 60 països.

Roger Torrent va acabar la jornada a Cervera amb un dinar de treball amb una desena d’empresaris i representació de l’Associació de comerciants del municipi.
En la trobada va presentar diferents línies de suport del Departament a les empreses i els va aconsellar que es constituïssin en associació.