Inici » El conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent, visita Cervera
El conseller d’Empresa i Treball

El conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent, visita Cervera

Roger Torrent ha realitzat, divendres 17 de desembre, la seva primera visita institucional a la Paeria de Cervera, on ha signat el Llibre d’Honor i ha mantingut una reunió de treball amb l’Equip de Govern.

En la reunió també hi ha participat el delegat del Govern de la Generalitat a Lleida, Bernat Solé, i el director dels Serveis Territorials d’Empresa i Treball a Lleida, Vidal Vidal; mentre que en representació de la Paeria hi ha assistit el paer en cap, Joan Santacana; el regidor de Promoció Econòmica i Urbanisme, Ramon Augé; i la regidora de Cultura i Medi Ambient, Mercè Carulla.

El paer en cap, Joan Santacana, ha exposat les línies de treball de la Paeria en matèria de treball, ocupació i turisme al municipi.

Ha demanat al conseller, Roger Torrent, la col·laboració del Departament d’Empresa i Treball per a l’impuls del polígon industrial de Cervera.

També s’ha tractat sobre la necessitat d’oferir més formació per augmentar la qualificació dels professionals.

En l’àmbit de turisme, s’ha coincidit que cal potenciar el turisme d’interior vinculat al patrimoni arquitectònic i natural. En aquest sentit, des de la Generalitat s’impulsa l’habilitació de la Via Verda del riu Sió, que transcorre pel municipi de Cervera, i es continua apostant pel projecte turístic de la Ruta dels Castells del Sió.
Es tracta de dos projectes vertebradors amb la finalitat de dinamitzar el turisme en diverses comarques de Ponent.

 

En la seva visita a la Paeria, el conseller ha rebut com a obsequi el còmic “Viatge a l’Origen de la Generalitat”, un treball dels cerverins Maria Teresa Salat (historiadora) i Ton Granell (il·lustrador) que tracta les Corts Generals convocades a Cervera l’any 1359, les quals van significar el naixement de la Generalitat de Catalunya.