Inici » El Consell Escolar Municipal planifica el curs 2022-2023
El Consell Escolar Municipal planifica el curs 2022-2023

El Consell Escolar Municipal planifica el curs 2022-2023

La Comissió Permanent del Consell Escolar Municipal es va reunir, dimecres 7 de juliol, en una trobada a la Paeria de Cervera, en què es va posar fil a l’agulla per a la planificació escolar del curs 2022-2023, i amb una mirada cap al 2023-2024.

Per a la planificació es van tenir en compte les hipòtesis elaborades per l’Oficina Municipal d’Escolarització (OME), amb els naixements dels anys 2019, 2020 i 2021; i la zonificació escolar, de la qual es va acordar estudiar pros i contres per tal d’avaluar quina és la millor opció per al municipi.

En la reunió també es va plantejar si les escoles de Cervera han de tenir doble adscripció als dos instituts de referència de la ciutat.

Finalment, va tenir lloc un torn obert d’intervencions.

 

La Comissió Permanent té les funcions d’executar els acords del Plenari del Consell Escolar Municipal i les d’impulsar i coordinar el treball i les activitats determinades en el Ple. Està integrada per set membres, dos de la Paeria de Cervera i una persona en representació de cadascun dels següents sectors: direcció dels centres educatius, professorat, alumnat, personal d’administració i serveis, i famílies.

En representació de la Paeria hi van assistir el regidor d’Educació, Ricard Vicente, i la regidora del grup de l’oposició SiF, Assun Creus.