Inici » El comerç de Cervera participa a la campanya “Compra i descobreix Catalunya”
El comerç de Cervera participa a la campanya “Compra i descobreix Catalunya”

El comerç de Cervera participa a la campanya “Compra i descobreix Catalunya”

Aquest mes de juny comprar al comerç local de Cervera pot tenir premi: una experiència turística per descobrir una de les altres 31 poblacions del país que també s’han adherit a la iniciativa “Compra i descobreix Catalunya”.

Per optar als premis, la clientela del comerç cerverí haureu d’emplenar una butlleta i dipositar-la a l’urna que trobareu als establiments participants.

La campanya, que enguany arriba a l’onzena edició, canvia el nom, deixa d’anomenar-se “Compra i Guanya” per descriure’n millor el benefici i l’objecte: “Compra i descobreix Catalunya”.

És un projecte de suport al petit comerç i de promoció territorial organitzat per la Xarxa de barris antics amb projectes, de la qual forma part la Paeria de Cervera, i compta amb el suport de les Diputacions de Barcelona, Lleida i Tarragona i les associacions de comerciants de les 32 poblacions participants: Argentona, Balaguer, Besalú, Cabrera de Mar, Calaf, Cardona, Centelles, Cervera, Cervià de les Garrigues, el Vendrell, Falset, Juneda, la Selva del Camp, les Borges Blanques, l’Arboç, l’Espluga de Francolí, Lleida, Manresa, Mediona, Roda de Ter, Sallent, Sant Feliu de Codines, Sant Martí de Tous, Sant Quintí de Mediona, Santa Coloma de Queralt, Solsona, Torelló, Torres de Segre, Tortosa, Tremp, Ulldecona i Vilanova del Camí.

Gràcies a la millora en els indicadors de la Covid-19 que permeten la mobilitat i la reobertura de comerços, la campanya recupera les seves dates habituals a les portes de l’estiu.

Cal recordar que l’any passat tots els agents varen acordar endarrerir la campanya al mes d’octubre a causa de les restriccions motivades per la pandèmia, i els premis per conèixer els més de 30 municipis organitzadors van quedar ajornats al 2021.