Inici » Cervera es torna a afegir a la campanya “Compra i descobreix Catalunya”
Cervera es torna a afegir a la campanya “Compra i descobreix Catalunya”

Cervera es torna a afegir a la campanya “Compra i descobreix Catalunya”

L’1 de juny comença la 13a campanya “Compra i descobreix Catalunya”, que organitza la Xarxa de Barris Antics amb Projectes a 34 municipis del país, entre els quals Cervera, amb l’objectiu de donar suport al petit comerç i promocionar el turisme de proximitat.

Durant el mes de juny les persones que comprin a les botigues adherides a la campanya, que estaran senyalitzades amb el cartell de la tretzena edició, podran participar en el sorteig de premis per visitar els 34 municipis organitzadors. Les experiències inclouen visites guiades, visites teatralitzades, dinars, coneixement de lentorn natural, tastos, nits dhotel, participar en festes i fires locals, entre altres. 

Per participar-hi, els compradors i les compradores hauran d’omplir una butlleta de paper amb les dades personals per participar en el sorteig o una butlleta digital a través del portal web participa.xarxabarris.cat

Al juliol es farà el sorteig de les 35 experiències per a dues persones (34 per als clients i una per als comerciants), en cadascun dels 34 municipis organitzadors, que es podran gaudir segons les dates especificades per cada municipi. Tots els premis, característiques i dates es poden consultar al web de la Xarxa de Barris: https://xarxabarris.cat/premis/

Cervera oferirà una rebuda a les persones guanyadores al Centre d’Acollida Turística, on visualitzaran el documental sobre el Naixement de la Generalitat; una visita guiada al centre històric de la ciutat, un dinar per a dos persones i un lot de productes del territori.

 

El sorteig es farà en un acte públic el divendres 7 de juliol, a les 12 hores, a la plaça Santa Anna, i el lliurament de premis està previst pel dijous 13 de juliol.