Inici » El Club Rítmica Cervera se solidaritza amb La Marató de TV3
El Club Rítmica Cervera se solidaritza amb La Marató de TV3

El Club Rítmica Cervera se solidaritza amb La Marató de TV3

La Marató de TV3 del 2021 està dedicada a la salut mental, que afecta una de cada quatre persones en algun moment de la vida, amb un elevat impacte social, sanitari i de qualitat de vida de les persones afectades i del seu entorn.

Hi ha múltiples maneres de contribuir amb la Marató de TV3 i una d’elles és participant en els actes que s’organitzen per tot Catalunya.

El Club Rítmica Cervera, un any més, ha volgut sumar-se a la iniciativa i el dissabte 11 de desembre va preparar una exhibició de Gimnàstica Rítmica i Dansa Urbana perquè tothom pogués fer la seva petita gran aportació i ajudar a recaptar fons per la causa.

Hi van participar més de 80 gimnastes, i el públic va poder gaudir amb les actuacions de gimnàstica rítmica i dansa urbana. Durant l’acte es van recollir 580 euros, que aniran destinats íntegrament a La Marató.

Des del Club Rítmica Cervera s’agraeix la participació i col·laboració de les entrenadores, les gimnastes, les seves famílies i del públic assistent. Sense vosaltres no hagués estat possible.

Informació i imatge aportat pel Club Rítmica Cervera.