Inici » El Cicle de concerts de tardor ha ofert el recital “El violoncel desconegut”
El Cicle de concerts de tardor ha ofert el recital "El violoncel desconegut"

El Cicle de concerts de tardor ha ofert el recital “El violoncel desconegut”

El diumenge 23 d’octubre, l’Auditori Municipal va acollir el recital “El violoncel desconegut”, a càrrec de Marta Augé, piano, i Marc Renau, violoncel, dins del XXXV Cicle de concerts de tardor que organitza l’Associació d’Amics de la Música de Cervera.

Es tractà d’un projecte que consistia a descobrir i redescobrir obres i compositors catalans oblidats per a violoncel i piano, amb la voluntat de difondre el nostre patrimoni musical.
Complementant les obres del passat, incorporaren també obres de compositors actuals, amb la intenció que tot aquest repertori, en el seu conjunt, sigui cada vegada menys desconegut i més valorat.

Així, en un Auditori ple, es pogué escoltar l’Andantino de Josep Matas, la Romança d’Antoni Laporta, el Cant de Primavera i el Nocturn de Rogeli Huguet, les Dues impressions per a violoncel sol del compositor i professor del Conservatori Ramon Enric Pérez Urbezo, així com Conte d’hivern de Joan Baptista Lambert,  Sol Ixent d’ Albert Galimany, Una meravellosa rondalla de Francesc Pujol i Pons o l’estrena de l’obra Tres elegies prerafaelistes de Domènec González de la Rubia.

Informació aportada per Santi Riu (Associació d’Amics de la Música de Cervera).