Inici » El CEI Cervera acull la cloenda del cicle “Va de networking 2023”
El CEI Cervera acull la cloenda del cicle "Va de networking 2023"

El CEI Cervera acull la cloenda del cicle “Va de networking 2023”

Es tracta d’una iniciativa impulsada per GlobaLleida, del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació, amb l’objectiu d’establir sinergies entre nous projectes i altres ja consolidats al territori, en què han participat més de 200 empreses.

El diputat i vicepresident del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida, Jordi Verdú, i la consellera de Promoció Econòmica del Consell Comarcal de la Segarra, Anna Rius, van donar la benvinguda als assistents a l’última sessió, que va tenir lloc al CEI Cervera el dimarts 21 de novembre.

El cicle ‘Va de networking’ té com a objectiu establir sinergies entre els nous projectes empresarials creats i empreses ja consolidades al territori, generant partenariats plurisectorials. Aquesta jornada ha estat el resultat final de les sis trobades de networking d’àmbit bicomarcal que s’han celebrat aquest 2023.

La sessió de Ponent, al Punt d’Atenció Globalleida de la Segarra, al CEI Cervera, va comptar amb una cinquantena de participants, i la sessió del Pirineu, a la tarda al Punt d’Atenció Globalleida de l’Alt Urgell, va reunir una trentena més d’empreses.

En total més de 80 empreses, que sumades a les 120 que han participat a les sessions bicomarcals, suposen una participació total del cicle “Va de networking 2023” de més de 200 empreses.

Informació i imatge aportat pel Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida.