Inici » Dos acordionistes cerverins, guardonats a Sant Julià de Lòria
Dos acordionistes cerverins

Dos acordionistes cerverins, guardonats a Sant Julià de Lòria

Berta Villorbina, en la categoria Faristol, i Neriyá Dori, en Diapasó, van aconseguir el primer premi; mentre que el Duet Cerverí va obtenir el segon premi en la categoria de cambra, a la tercera edició de la Diada de l’Acordió i el Premi Lauredià.

La Diada de l’Acordió i el Premi Lauredià va tenir lloc aquest passat cap de setmana a la sala Sergi Mas de Sant Julià de Lòria (Andorra).

Dissabte es va celebrar el primer esdeveniment i diumenge va tenir lloc el concurs, en què joves talents es van repartir els premis atorgats pel jurat integrat per tres especialistes.
En la categoria Faristol el primer premi fou atorgat a Berta Villorbina i en la categoria Diapasó el primer premi va anar a parar a mans de Neriyá Dori. En la categoria de cambra el segon premi fou també pel Duet Cerverí.
Roser Palomero -organitzadora de l’esdeveniment i cerverina de naixement, va fer un gran balanç de l’ambient viscut durant tot el cap de setmana amb un programa d’activitats que incloïa concerts, actuacions al carrer, tallers i el concurs, tot i que el temps va impedir que es poguessin celebrar els dos concerts previstos a la plaça de la Germandat, que de ben segur haurien atret més públic.

Informació aportada per Santi Riu (Conservatori de Música de Cervera).