Inici » Deu pianistes del Conservatori actuen al Palau de la Música com a guanyadors del concurs “Tu hi toques?”
Deu pianistes del Conservatori actuen al Palau de la Música com a guanyadors del concurs "Tu hi toques?"

Deu pianistes del Conservatori actuen al Palau de la Música com a guanyadors del concurs “Tu hi toques?”

Dins de les activitats de l’OFF Concurs del magnífic Concurs Internacional de Piano Maria Canals de Barcelona, enguany es va tornar a celebrar el concurs de vídeos “Tu hi toques?”, obert als pianistes que volguessin compartir a la xarxa el seu talent i entusiasme amb el piano.

Una quarantena de vídeos van sorgir dels alumnes de piano de l’escola de música i conservatori de Cervera. I després de la deliberació del jurat, deu han estat premiats amb un diploma i la possibilitat d’actuar a la sala gran del Palau de la Música Catalana, concert que va tenir lloc el passat divendres 30 de juny.

En la Categoria A (8-10 anys) els guanyadors han estat Estanislau Martínez Vega i Aitana Pintó Perella. En la Categoria B (11-12 anys) els guanyadors han estat Marçal Prió Sebastián, Carla Ros Vidal i Pol Riu Corbera. En la Categoria C (13-15 anys) van ser Eloi Escudero Ribó i Laia Boix Baró. Alèxia Escudero Ribó i Berta Baltral Noguera, Anastasia Mostishko Mostishko van ser les guanyadores de la Categoria D (16-18 anys) i finalment Alèxia Escudero Ribó i Berta Baltral Noguera en la Categoria de Música de Cambra.

El concert ofert al recinte modernista va ser tan entranyable com emocionant. I alumnes, professors i famílies van poder gaudir d’un dia que recordaran per sempre. A més cal afegir que els alumnes van aprofitar per fer sonar al Palau obres que ja havien interpretat durant el curs i alguna de professors vinculats al Conservatori com Josep Lluís Guzman.

L’expedició cerverina va estar acompanyada per Jordi Vivancos -representant del concurs Maria Canals- i el regidor del Conservatori, Ramon Augé, que “va voler ressaltar també la virtut del treball i els resultats aconseguits”.

Informació aportada per Santi Riu (Conservatori de Cervera).