Inici » Daniel Martínez (ERC) i Jordi Rovira (SiF) prenen possessió com a nous regidors

Daniel Martínez (ERC) i Jordi Rovira (SiF) prenen possessió com a nous regidors

Dijous 13 de juny va tenir lloc una sessió extraordinària del Ple de la Paeria de Cervera, en què van prendre possessió del càrrec els regidors Daniel Martínez (ERC) i Jordi Rovira (SiF), en substitució de Joan Santacana i Romà Guàrdia, respectivament.

El Ple incloïa dos punts més a l’ordre del dia, que es van aprovar amb els vots favorables de l’Equip de Govern.

La modificació de crèdit 15/2004.

Preveu un increment de 539.994 euros al pressupost del 2024 amb la incorporació de romanent de crèdit d’exercicis anteriors.
Permetrà fer front al pagament de factures pendent de l’any 2023 per un import de 268.166 euros i una inversió de 15.000 euros destinada a les obres d’ampliació de les escales de la plaça del Fossar. Aquesta actuació a la plaça és per adaptar l’espai perquè pugui complir amb la normativa vigent en matèria d’espectacles, per exemple en la celebració del Dijous Gras d’Aquelarre.

La modificació de crèdit 16/2004.

Per donar cobertura a despeses que s’han de realitzar aquest exercici i per a les quals no existia crèdit suficient: la intervenció arqueologia al monestir de Sant Pere el Gros (8.000 euros), l’adequació de l’edifici del CAT per acollir les noves dependències de la Policia Local (15.213 euros) i el projecte “Millorem la connectivitat a Cervera” per a obres en carrers del centre complementàries a la construcció de la nova rotonda (13.289 euros).

Al Ple es va disculpar l’assistència del regidor Raimond Fusté (PSC) per motius personals.

El desenvolupament íntegre de la sessió es pot veure al canal de Youtube de la Paeria.