Inici » Cervera va acollir una prova del Circuit BTT dels Consells Esportius de Lleida
Cervera va acollir una prova del Circuit BTT dels Consells Esportius de Lleida

Cervera va acollir una prova del Circuit BTT dels Consells Esportius de Lleida

El Consell Esportiu de la Segarra va organitzar, diumenge 14 de maig, la tercera prova del Circuit de BTT dels Consells Esportius de les Terres de Lleida, que va aplegar més de 80 participants en un circuit habilitat al tossal de les Forques.

La jornada va atraure més de 80 esportistes d’arreu del territori, que van poder gaudir d’un matí de BTT.

Les curses es van realitzar a la idíl·lica zona del tossal de les Forques, on els participants van quedar impressionats de l’entorn tan meravellós per gaudir de la BTT, amb un circuit molt treballat, amb zones tècniques, corriols, drops, escales, rocgarden, cargol i multitud d’elements tècnics.
El circuit, gaudint de les vistes de Cervera, va fascinar a tots aquests amants de la BTT.

La modalitat que es va dur a terme és la del Cross-Country (XC), que consisteix a donar diverses voltes a un circuit determinat en funció de la categoria. Hi van participar infants des dels 6 anys fins a veterans.

Des del Consell Esportiu es valora molt positivament aquesta primera edició, que de ben segur portarà molts més esportistes any rere any.
Volem agrair en especial al Txemaria Martí, com a representat de la Penya Ciclista de Cervera i director de l’escola de BTT del Consell Esportiu de la Segarra, tot l’esforç i temps dedicat, juntament amb els voluntaris i a la Paeria de Cervera.

Informació i imatge aportat per l’equip tècnic del Consell Esportiu de la Segarra.