Inici » Concert del quartet de barbershop Metropolitan Union a Cervera
Concert del quartet de barbershop Metropolitan Union a Cervera

Concert del quartet de barbershop Metropolitan Union a Cervera

L’Agrupació Coral de Cervera organitza un concert del quartet vocal Metropolitan Union, campions d’Espanya 2023 en el gènere musical barbershop. L’actuació està prevista el diumenge 11 de febrer, a les 19.30 hores, al Paranimf de la Universitat.

L’Agrupació Coral de Cervera (formada actualment per la Coral Lacetània, la Coral Ginesta i la Coral Infantil Nova Cervera), coincidint amb la Festa Major del Santíssim Misteri, organitza pel proper diumenge 11 de febrer, a les 19.30 hores al Paranimf de la Universitat, un concert del quartet vocal Metropolitan Union, campions d’Espanya 2023 en el gènere musical barbershop.

Es tracta d’una interessant proposta de música barbershop que us sorprendrà per la seva energia i potència harmònica. Coneixereu les músiques que es cantaven i s’escoltaven a les barberies americanes a inicis del segle XX i segur que en reconeixereu més d’una. Acords estàtics increïblement llargs i potents amb un empastament i timbre de veu dissenyats per impressionar les vostres oïdes. Un desplegament vocal formidable dut a terme només amb les quatre veus masculines: Daniel Morales (tenor), Martí Doñate (lead), German de la Riva (baix) i Joan Mas (baríton).

Ja podeu adquirir les vostres localitats a través de la plataforma de venda 4tickets, accedint a aquesta des de les pàgines web de la Coral Ginesta i la Coral Infantil Nova Cervera, o presencialment a Cervera a la botiga de música Sol Major.

 

Informació i imatge aportat per l’Agrupació Coral de Cervera.