Inici » Comencen els tallers que preparen els infants per a la cercavila de l’Aquelarret
Comencen els tallers que preparen els infants per a la cercavila de l’Aquelarret

Comencen els tallers que preparen els infants per a la cercavila de l’Aquelarret

Els tallers de l’Aquelarret introdueixen els infants en el món de les xanques, la percussió, les disfresses i els gegants, i els preparen per convertir-se en protagonistes de la cercavila de la tarda del dissabte 27 d’agost.

Els tallers van començar el dilluns 22 d’agost i tenen lloc, cada tarda, fins al divendres 26, a l’escola Josep Arques. Hi participen 75 infants, a partir dels 4 anys.


Aquelarret
 

El dissabte 27 d’agost tindrà lloc la cercavila de l’Aquelarret, que començarà a les 18 hores, i en la qual prendran part els infants que participen als tallers, la Colla infantil del grup de percussió Bombollers, la Tarasca de Cervera, la Colla infantil del Ball de Diables de Cervera Carranquers, el Ball de diables infantil de Torredembarra, la Vibrieta de Tarragona i el Grup de Geganters i Grallers de Cervera. 

La sortida serà de la plaça Universitat i aquest any, com a novetat, anirà fins a la plaça Major, seguint un recorregut molt més semblant al de l’Aquelarre. 

A les 19.30 hores la cercavila arribarà a la plaça Major, on els rebrà l’Astarot Júnior i es faran els lluïments dels diferents grups i l’escumada final.
També com a novetat, es farà un espectacle a càrrec de l’Escola de teatre de Cervera La Caserna, dirigit per David Mora.

 

L’Aquelarret és la cercavila infantil de l’Aquelarre de Cervera i forma part dels actes oficials de la festa des del 1998.